?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????David era un om obișnuit. Era administrator de rețea într-o firmă de telecomunicații. Munca lui era uneori plictisitoare, dar era și interesantă având în vedere că statutul lui – mereu online – îi permitea să discute și să se împrietenească cu tot felul de persoane, când nu avea multă treabă. Îi plăcea să și flirteze și, la urma urmei, de ce nu? Era liber, fără soție, fără logodnică, nu avea nici măcar o prietenă stabilă. Viața lui era alcătuită din aventuri de o noapte și erau atâtea femei pe internet, mai mult sau mai puțin disponibile în viața de zi cu zi, dar mereu foarte disponibile pentru flirturi online și chiar pentru discuții mai fierbinți!

Fiindcă ducea o astfel de viață, fusese cu atât mai fericit când fratele său îl invitase la o întâlnire urmată de un cocktail, la firma unde lucra. Era invitată o echipă de specialiști străini și fratele lui se gândise că David ar fi putut fi interesat.

În timpul prezentării, nu putuse să-și ia ochii de la traducătoare. Era singura femeie din grupul străinilor, iar David avea sentimentul că o știe de undeva. Nu-și imagina de unde, fiindcă ea era dintr-o țară străină unde el nu cunoștea pe nimeni. Se gândise apoi că poate semăna cu cineva din trecutul lui dubios, dar nici asta nu îi adusese mai multe amintiri. Totuși, se simțea atât de atras și fascinat de eleganța și distincția ei, încât nu reușea deloc să se concentreze și să-și amintească unde o mai văzuse.

La un moment dat, ea îl privise pentru câteva secunde, apoi privirea îi alunecase în altă parte și continuase să traducă. Sau poate doar i se păruse lui că se uită la el, din cauza dorinței lui ca asta să se întâmple. Nu era sigur. Tot ce știa era că roșise. În timpul cocktailului încercase să o abordeze, dar ea părea să evadeze de fiecare dată. Exasperat, îl rugase pe fratele său să i-o prezinte.

 

 

 Dacă doriți să citiți continuarea, achiziționați volumul “Urmele paşilor

Cititorii din străinătate pot achiziționa cartea în limba română sau în limba engleză

Sursa imaginii: Dreamstime

Apreciați pagina de Facebook a acestei cărți

© Toate drepturile aparțin autorului.
Orice reproducere parțială sau totală a textelor publicate pe acest site web
se poate face numai cu acordul scris al autorului.

 

Facebook Comments

Leave a Reply